Registrera

När ett projekt startas påbörjas aktivt arbete med produktutveckling. Vi har ett tätt samarbete med våra leverantörer och håller oss uppdaterade om vad som händer på marknaden och inom de senaste trenderna. Vi strävar efter att ständigt utveckla och förbättra. Allt detta för att slutprodukten ska passa kundens önskemål.

Vår produktionsanläggning för fast tvål är uppbyggd för att kunna erbjuda en stor flexibilitet. Vi arbetar efter två tillverkningsmetoder, pilérmetod eller kallprocess, beroende på typ av tvål. Storleksmässigt kan vi erbjuda allt från små hotelltvålar till tvålblock på flera kg. Våra produktionslinjer är anpassade för både stora och små serier.

Då vi har ett stort antal olika automatiska förpackningsmaskiner samt en manuell packningsavdelning kan vi hantera de flesta typer av förpackningar. Vi lagerhåller, hanterar och distribuerar för en problemfri leverans. Under de senaste åren har vi investerat i ny utrustning och vår maskinpark bygger på den senaste tekniken.

Utöver vår produktionsanläggning för fast tvål har vi även produktion av hushållsprodukter såsom såpa och möbelvårds-produkter.

Har du en idé som du vill förverkliga? Tveka inte, hör av dig till oss!